Tegnekurs på flere nivåer

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

En solid opplæring i tegning og kreativitet med utvikling av dine faglige og håndverksmessige kunnskaper og dine evner til å se og sanse.

Det er viktig å velge et kurs som passer til ditt faglige nivå. Disse kursene har trinn som er tilrettelagt for nybegynnere og viderekommende. Tegnekurs over 12 ganger er kurs som gir en solid opplæring i tegning og som bygger opp en helhetlig forståelse både for det håndverksmessige og den kunstneriske bruken av tegning i dag. Målsetningen er at du skal føle trygghet og glede ved å bruke tegningen som selvstendig uttrykk eller som del av ditt figurative maleri.

Se også Pedagogikk og undervisning.

«Hånden som ser» – Tegnekurs, nivå 1Nydalen-kunstskole-2016-0090

Kurset vil åpne opp for å benytte tegningen som studie, grunnlag for figurativt maleri og eget kunstuttrykk. På kurset vil du lære å bruke forskjellige motiver – fra portrett og levende modell til landskap, samtidig som du lærer om ulike måter å tegne motivene på.

«Hånden som ser» – Tegnekurs, nivå 2

Tegning, nivå 2 baserer seg på at deltagerne har tatt nybegynnerkurset eller har tilsvarende bakgrunn i tegning. På kurset utvikles din tegning ytterligere gjennom fordypning i tegnestudier der linje, for, lys og proporsjoner står sentralt. Her benyttes levende modell og andre konkrete motiver.

«Hånden som ser» – Tegnekurs, nivå 3

Tegning, nivå 3 baserer seg på  at deltagerne har tatt nivå 1 og nivå 2 eller tilsvarende bakgrunn i tegning. På dette kurset får du anledning til å

fordype deg i forståelsen av den menneskelige anatomi.

Kommentarer er stengt.