Hilde Honne Øvrebø

Hilde er en sprudlende og nær lærer som er inderlig opptatt av å støtte elevene i å finne sitt eget språk og uttrykk. Hun er nysgjerrig og tilstede i øyeblikk, stemninger som fanges i en positur, i bevegelse som er frosset i tid, i alt som sies uten ord. Hennes egen kunst handler om relasjoner og følelsene knyttet til disse. De er øyeblikk, stemninger, flyktige, uhåndgripelige små biter av et liv. Hun er opptatt av hvordan man forholder seg til andre mennesker og til seg selv, og søker å formidle sårbarheten, skjørheten i følelsene mellom mennesker.

Hilde har sin 3-årige billedkunstutdannelse fra Nydalen Kunstskole. Hun studerer nå Billedterapi ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

 

Kurs med denne lærer:

2-3 årig Billedkunstutdanning, 2 dager eller 2 kvelder i uken, eller 10 weekender i året: 2-3 årig Billedkunstutdanning 2 dager i uken, onsdag og torsdag, start 29. august

Undervisning kl. 09:30-13:30, ateliertid 13:30-16:00

En solid utdannelse innenfor maleri og tegning med fokus også på din personlige utvikling som menneske og kunstner. Dagskolen går to dager per uke med ateliertid etterpå, og kan derfor kombineres med jobb eller andre studier. Du kan også ta denne utdannelsen på kveldstid 2 kvelder i uken, eller som 10 weekender hvert skoleår. Etter å ha fullført de 2 første årene får du vitnemål for fullført billedkunstutdanning og kan da velge om du vil stoppe der eller gå videre til 3 år som er fordypning med fokus på det figurative eller fortsette på Personlig Kunstutvikling, en dag eller en kveld i uken.