Beatrice Guttormsen

 

Beatrice er en person med en kunstneriske utstråling og et engasjement som sammen med hennes sterke fortellerstemme og en genuin integritet gir henne et unikt potensial som kunstpedagog og lærer.  Hun er uredd, utforskende og eksperimentell i sin tilnærming til kunsten. Tema som går igjen i hennes arbeider er spor og mangel på spor, av mennesker, av henne selv, spor som viskes ut, spor av fortid, spor av konstruksjoner.

Hennes drivkraft kommer innenifra: å kunne få fram det som nesten ikke synes, et dypt ønske om å bli berørt – og å kunne berøre. Hun jobber hovedsaklig på papir som hun bearbeider med blekk og foto, men hun har tidligere også fordypet seg i maleri.

Beatrice er utdannet ved Nydalen Kunstskole der hun har tatt Billedkunstutdanningen og Personlig Kunstutvikling og Veiledningsgruppe i tillegg til en rekke andre kurs. Og utdanner seg nå videre innen grafikk. Hun har tidligere lang undervisningserfaring innen språkundervisning.

Se også hennes egen nettside www.beatriceguttormsen.com

Kurs med denne lærer:

Billedkunstutdanning 2 dager eller 2 kvelder i uken, eller moduler i utvalgte helger: Billedkunstutdannelse deltid. Studie 10 Moduler helg.

10 helger. Fredag 18.00-21.00, lørdag og søndag 10.00-17.00. Se datoer under studietider.

En yrkesrettet utdannelse innenfor maleri og tegning med fokus også på din personlige utvikling som menneske og kunstner. Dagskolen går to dager per uke med ateliertid etterpå, og kan derfor kombineres med jobb eller andre studier. Du kan også ta denne utdannelsen på kveldstid 2 kvelder i uken, eller over ti helgemoduler per skoleår. Modulstudiet gir studiemulighet også til deg som bor langt unna. Nye klasser starter august 2017. Søknader behandles fortløpende.