Anette Hatlen

Nydalen Kunstskole lærer Annette Nøsteberget

Anette er skolens faglige leder, og en djerv lærer med stor interesse og engasjement i den enkelte elev og prosessen det er for den enkelte å utvikle sitt kunstneriske språk. Hun har undervist ved skolens siden 2009. I tillegg var hun i flere år  skolens gallerist og arrangør ved Nydalen Kunstskoles store elevutstillinger, noe som gir henne en helt unik forståelse for bildets funksjon i utstillingsammenhenger.

Anette har fokus på tilstedeværelse, sanselighet, oppriktighet og mot hos den enkelt elev og følger sine elevers prosesser på en flott og individuell måte. Anette treffer du på Billedkunstutdanningen og på Fordypningsåret. Anette tar fra tid til annen også andre kurs, som semesterkurs, sommerkurs og forskjellige weekendkurs ved skolen.

Anette Hatlen har sin utdannelse fra Nydalen kunstskole og Mosebekk Tegneskole, og har tidligere arbeidet som lærer i visuelle kunstfag ved Sørum kulturfabrikk. Anette har utført flere utsmykningsoppdrag og er innkjøpt av Norsk kulturråd for sine barnebokillustrasjoner.

Som kunstner og menneske er Anette opptatt av fysiske og psykiske endringsprosesser. Hun arbeider med tegning, maleri, skulptur og mennesker med undring og aksept.

Kurs med denne lærer:

Billedkunstutdanning 2 dager eller 2 kvelder i uken, eller moduler i utvalgte helger: Billedkunstutdannelse deltid, ekstraklasse. Studie 10 moduler helg.

10 helger. Fredag 18.00-21.00, lørdag og søndag 10.00-17.00. Se egne datoer for denne klassen under studietider.

En yrkesrettet utdannelse innenfor maleri og tegning med fokus også på din personlige utvikling som menneske og kunstner. Dagskolen går to dager per uke med ateliertid etterpå, og kan derfor kombineres med jobb eller andre studier. Du kan også ta denne utdannelsen på kveldstid 2 kvelder i uken, eller over ti helgemoduler per skoleår. Modulstudiet gir studiemulighet også til deg som bor langt unna. Nye klasser starter august 2017. Søknader behandles fortløpende.