Veiledningsgruppe for videregående/erfarne innen maleri og personlig prosess.

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Som deltager på denne gruppen forutsettes det at du har et faglig fundament for ditt kunstneriske arbeid. Å utvikle seg kunstnerisk handler om mot til å sette deg selv i bevegelse, det handler om å løfte frem det dyrebare i deg og velge deg selv. Det er utvikling på mange plan. Det er en indre prosess hvor det handler om å overskride det du tror du er og kan. Det handler også om å skape ett håndverk og om kvalitet på dine gamle og nye fortellinger. Veiledningsgruppen er en reise der du fokuserer på dine kunstneriske kvaliteter med forskjellige innfallsvinkler. Du blir gradvis mer bevisst og reflektert rundt hvem du er både som kunstner og menneske. Dette kurset er deler av Levende Verksted. Kurset holdes av Eva Kurseth Imer i Ullern Gårdsvei 1A.

Nydalen-Kunstskole-Levende-Verksted-20151202_135859

På denne veiledningsgruppene lærer du å utvikle og bruke dine ressurser ut fra et helhetlig og integralt perspektiv. Det handler om din indre virkelighet og hvordan du oversetter og utvikler dette til et fysisk malerisk og kunstnerisk språk. Vi bruker meditasjon og visualisering sammen med presentasjoner av kunstnere som arbeider innen for de temaene vi fordyper oss i. Du som deltager blir du bevisst det særegne og autonome ved deg og din kunst. Meditasjon og tilstedeværelse rundt faglige problemstillinger løfter dine kunstfaglige kvalifikasjoner opp på et nytt og for mange overraskende nivå. I prosessen vil du introduseres til introduksjonsoppgaver, presentantasjoner av kunstnere eller temaer, utviklingsperspektiver eller meditasjoner som belyser og bygger energi rundt den kunstneriske prosessen. Du kan bevisstgjøres hva bilde betyr for deg, din motivkrets, håndverksmessige grep og kvaliteter, utvikling og ferdiggjøring av malerier, det kulturelle og relasjonelle rundt kunsten og ikke minst den delen av kunstmarkedet som kommuniserer med din kusnt. Målsetningen er å utvikle ditt kunstnerskap til å bli en erkjennelsesreise der dine bilder er et helhetlig speil for din utvikling.

Kveldskurs og weekend kurs

Dette kurset går som kveldskurs på tirsdager. Kurset går over 14 kvelder. Og kurset går som weekend kurs.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og deretter påmeldingsskjema.

Dette passer for deg som har

Deltatt på noen grupper der det har blitt undervist i de mest grunnleggende temaene innen tegning og maling. Nå ønsker du å finne din retning innen malerier og å få selvfølelse og integritet til å gi uttrykk for det du er både personlig og malerisk. Gruppen kan med fordel følges over flere semestre.

Kurslokalet

Dette kurset holdes av Eva Kurseth Imer i Ullern Gårdsvei 1A.

 

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.