Maleri, nivå 2

Maleri, nivå 2
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Kunstutvikling handler om møte mellom læring og forståelse, utforskning og utfoldelse. Maleri, nivå 2 utvikler derfor den faglige plattformen fra nybegynnerkurset til en dypere faglig forståelse og en mer personlig, mer intuitivt og mer eksperimentell tilnærming.

Kurset veksler mellom en intuitiv og eksperimentell tilnærming til bildet og et konkret faglig fokus. Først fokuserer du på hvordan tilstedeværelse og flyt danner grunnlag en friere tilnærming til bildet. Det er lekent, eksperimentelt og søkende. Dette danner en fin plattform for videre læring om komponering av bilder. Derfra går kurset videre inn i din fargeforståelse, lyset i bildet, via croquis med modell,til modellering av form med farger. Kurset avsluttes så med at dette knyttes sammen i en oppgave som går over de to siste gangene, du utvikler eget motiv, komponerer og maler bildet ut fra dine valg.

Kurset passer for

Kurset passer for alle som har tatt Maleri, nivå 1, eller som har tatt begge kursene Kreativt maleri. Har du tegnet og malt lenge er du kanskje klar til å starte på Erfarne, men da bør du ringe oss først for en prat slik at du ikke risikerer å komme på feil kursnivå.

Kommende kurs og påmelding

Kurset går en gang i uken over 12 uker. Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Maleri, nivå 2 med oppstart onsdag kveld 13.september 2017

Tid: Hver onsdag fra kl 1800-2100

Pris: 5400,- inkl materiale

Lærer:
Kristine Lund

Maleri, nivå 2 med oppstart fredag formiddag 15.september 2017

Tid: Hver fredag fra kl 0930-1230.

Pris: 5400,- inkl materiale

Lærer:
Hilde Honne Øvrebø

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.