Maleri, nivå 1

Maleri, nivå 1
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Maleri, nivå 1 er malerkunstens ABC og grunnleggende kokebok. Her tas du i hånden og lærer det du trenger for å komme i gang og begynne en utvikling av maleri. Du lærer først og fremst om de faglige byggesteinene vi alle trenger i vårt skapende arbeid som malere. Men kurset handler også om maleprosessen, om sansning, tilstedeværelse og kreativitet.

Kurset introduserer deg først til tegning på en upretensiøs måte (selv om dette er et malekurs må du starte med grunnleggende tegning). Det legges vekt på tilstedeværelse og innlevelse i linje og observasjon før reisen går videre inn i lys, farger, strøk og fargeklang. Du lærer mye om hvordan fargene bygger opp bildene dine og om hvordan du komponerer. Kursets siste del fokuserer på at du bruker alt du har lært, på en personlig måte, i et maleri.

Kurset passer for

Kurset passer for alle nybegynnere og deg som har malt litt fra før, for eksempel tatt Kreativt Maleri 1. Har du gått på andre tegne- og malekurs over litt tid er du kanskje klar til å starte på det videregående kurset, men da bør du ringe oss først for en prat slik at du ikke risikerer å starte på feil kursnivå. Det er uansett mye å hente av inspirasjon og læring på dette kurset og det danner et viktig fundament for videregående kurset.

Kommende kurs og påmelding

Kurset går en gang i uken over 12 uker.

Maleri, nivå 1. Tirsdag formiddag, 12 ganger. Start 16.januar.

Tid: Hver tirsdag klokken 9.30-12.30

Pris: 5400,- inkl materiale

Lærer:
Vigdis Søvik

Maleri, nivå 1. Onsdag kveld, 12 ganger. Start 17.januar.

Tid: Hver onsdag klokken 18.00-21.00

Pris: 5400,- inkl materiale.

Lærer:
Kristine Lund

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.