Big Painting

Big Painting
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Store malerier handler om de store flatene, en fysisk og romlig dimensjon. Små bilder "titter du inn i", store bilder er du "fysisk en del av". Små bilder har motiv, store bilder har dynamikk og "arkitektur". I det store bildet må du overgi deg til flaten, våge å miste kontrollen og overblikket. Gjennom detaljer og forskjellige uttrykk i flatene finner du språklige strategier som kan knytte bildene dine sammen i store og nye komposisjoner.

På kurset vil forholdet mellom den lille detaljen, det intuitive i tegningen og det store bildet veksle og utfylle hverandre. Det vil bli lagt vekt på komposisjon, flate, farge og variasjon innenfor helheten. Å gi deg hen, tilstedeværelsen i bildet og i uttrykket og gjennomføring av et større maleri vil være erfaringen og læringen du får med deg fra kurset. Hvis du ønsker å male på flere lerreter kan dette kjøpes på kurset.

Weekendkurs og sommerkurs

Kurset går både som weekendkurs og som sommerkurs over en uke.

Kurset passer for

Kurset passer for både for viderekommende og erfarne. Det er et ypperlig tilleggskurs for studenter på den 2-årige Billedkunstutdannelsen andre år og alle som går på malerkursene for viderekommende og erfarne.
Kurstider

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Big painting weekendkurs 26-28. januar 2018

Tid: Fredag 18.00-21.00, lørdag og søndag 10.30-17.00

Pris: Kr. 2700 inkl materialer (unntatt lerret som du eventuelt kan kjøpe på skolen eller ta med selv)

Lærer:
Heidi Øiseth

Big painting sommerkurs 25-29. juni 2018

Tid: Mandag - fredag 10:30 - 17:00

Pris: Kr. 5400 inkl materialer (unntatt lerret som du eventuelt kan kjøpe på skolen eller ta med selv)

Lærer:
Cecilie Weiseth

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.