Kunst og spiritualitet – En intuitiv billedprosess.

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Vi er alle spirituelle, vi drømmer, vi lar tankene flyte, vi dagdrømmer. Vi gjør noe vi elsker og vi kommer i flyt, tiden opphører og vi opplever noe som ikke er konkret, ikke eksistensielt, det er intuitivt og spirituelt. Vi besitter alle slike spirituelle ressurser som kan utvikles og løfte oss som mennesker og kunstnere. Dette kurset er deler av Levende Verksted. Kurset holdes av Eva Kurseth Imer i lokalene i Ullern Gårdsvei 1A.

 

Dette kurset inviterer deg til å bli kjent med deg selv og ditt kunstneriske potensial gjennom tilstedeværelse og en intuitiv, meditativ, undrende og malerisk prosess. Gjennom kontemplative og 20151202_140002-1meditative oppgaver fokuseres din tilstedeværelse, ditt nærvær og din sansning. På kurset bruker vi flere metoder som utforskning gjennom tegning, tilstedeværelse og minne, malingens eteriske og fysiske egenskaper og farge som personlige følelser. Du ledes gjennom meditasjoner og du lærer å bruke meditasjon som metode. Kurset er lagt opp slik at det igangsettes en reise i din psyke som vil føre deg videre i den skapende prosessen i lang tid etterpå.

Weekendkurs og sommerkurs

Dette kurset går som weekendkurs og sommerkurs.

Dette passer for deg som

Trenger en mer personlig og spirituell tilnærming til kunst enn det teori og fag kan gi. Kurset vil gi retning og mening til alle fra de med litt male erfaring til profesjonelle.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Kurslokalet:

Dette kurset holdes av Eva Kurseth Imer i Ullern Gårdsvei 1A.

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.