Hånden som ser, Tegnekurs, nivå 3

Hånden som ser, Tegnekurs, nivå 3
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

På dette kurset får du anledning til å fordype deg i forståelsen av den menneskelige anatomi.

Kurset tar for seg tegning av skjelettet og musklene som forarbeid til studier med levende modell, og gir en dypere forståelse for menneskekroppen som motiv. Oppgaver knyttet til det ekspressive selvportrettet, og benyttelse av foto som utgangspunkt gir en utvidet forståelse for tegning knyttet til populærkultur. På dette kurset introduseres teknikker som lavering med blekk, fotoprojeksjon og collage i tillegg til arbeid med kull og blyant.

Kurset passer for

Kurset passer for deg som har gått Hånden som ser, nivå 1 og nivå 2. Eller har tilsvarende bakgrunn i tegning.

Kommende kurs og påmelding

Kurset går en gang i uken over 12 uker.

Hånden som ser, nivå 3. Torsdag kveld, 12 ganger. Start 18.januar.

Tid: Hver torsdag klokken 18.00-21.00

Pris: 5400,- inkl materiale

Lærer:
Heidi Øiseth

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.